Rezervă acum 0341 560 020

Inchiriere avion privat

Ce trebuie sa sti atunci cand soliciti inchiriere avion privat?

1 Ce numar de pasageri calatoresc in zborul in care se solicita inchiriere avion privat?

2 Se doreste cel mai economic pret sau care sunt pretentiile de lux ale calatorilor?

In general zborul privat cu jeturi se organizeaza pentru cupluri familii sau directori de companii grupuri intre unul si noua pasageri. Exista si avioane private de 13-15 pasageri. Dar diferenta de pret dintre inchiriere avion privat de 8-9 pasageri si inchiriere avion privat de 13-15 pasageri poate sa insemne dublarea pretului. Se pot inchiria si avioane private cu capacitati de 25-30 de locuri. Acestea sunt avioane de  tipul celor pe care le sti din cursele de linie comerciale care insa au interioarele modificate. Sunt facute sa gazduiasca in loc de 100 -200 de pasageri clasa turist 20-30 de pasageri. Locurile standard sunt pe fotolii spatioase din piele. In  unele avioane este amenajat un apartament separat cu baia pentru liderii grupului. Preturile pentru inchirierea unor astfel de aeronave sunt de cca 10 ori mai mari decati la inchirierea unui jet privat.

Inchiriere avion privat-avion de linie modificat pentru zbor privat

Inchiriere avion privat-avion de linie modificat pentru zbor privat

La celalalt capat al eşichierului de preturi sunt avioanele private de medii si  mici dimensiuni la care propulsia este asigurata de elice in loc de jet. Acestea pot sa aiba se la unul la 8 locuri preturile la inchirierea acestui tip de avioane private sunt mai economice iar timpul de zbor este in majoritatea cazurilor mai mare decat la jeturi

Inchiriere avion privat -avion cu elice pentru zbor privat

Inchiriere avion privat -avion cu elice pentru zbor privat

3 Care este aeroportul de plecare cel mai apropiat de nevoile de calatorie ale grupului si la ce destinatie doresti sa ajungi?

Daca  nu o sa sti exact care e aeroportul cel mai apropiat de destinatia ta trebuie sa sti sa ne spui destinatia. Vom propune noi aeroportul cel mai apropiat care indeplineste conditiile de calatorie. Daca zborul e international atunci nu cel mai apropiat aeroport de destinatie e relevant ci cel mai apropiat aeroport international.

 

4 Cat doreste grupul sa stationeze la destinatie?

Daca stationarea la destinatie este intre cateva ore si maxim 3 zile vom calcula tarifele stationarii bazat pe taxele aeroportuare cazarea diurna si deplasarile locale ale echipajului.

Daca stationarea este mai mare de 3 zile sau daca avem si alte curse contractate pe durata pe care o cereti tariful se va calcula in dubla rotatie. Adica avionul duce pasagerii la destinatie se intoarce gol in hangar in prima rotatie. In a doua rotatie se va deplasa gol spre destinatie de unde va aduce pasagerii inapoi la punctul de plecare.

 

5 Inchiriere avion privat -cand nu e pentru dumneavoastra?

"Suntem doua familii si cautam cel mai economic pret de a ajunge in Grecia la mare si  a ne intoarce dupa o saptamana"

Costurile zborului privat sunt mai ridicate decat cele ale curselor de linie cu care ati putea ajunge la destinatie. Chiar daca trebuie sa faceti una sau doua escale pana la destinatie tot o sa iesiti mai economic cu zborul curselor de linie decat prin inchiriere avion privat.
Avionul privat va trebui sa duca pasagerii in doua rotatii. Urmeaza ca pasagerii sa plateasca intoarcerea avionului gol de fiecare data dupa ce ii duce aduce.

 

5 Inchiriere avion privat -cand e pentru dumneavoastra?

Daca stationarea la destinatie este de pana la 3 zile si doriti sa oferiti prietenilor o experienta de neuitat puteti sa va ganditi la un zbor privat. Conditia este sa nu fiti nevoit sa comparati pretul zborului privat cu cel al biletelor curselor de linie. Acestea din urma sunt totdeauna la un pret mai economic.

Daca aveti de adus un partener de afaceri sau un investitor la compania dumneavoastra atunci ganditi: inchiriere avion privat.
Drumurile din Romania sunt de 10 ori mai periculoase decat cele din UK ca si statistici la ce se intampla pe sosele. E adevarat la capitolul acesta suntem egali cu SUA ( pe care ii surclasam la viteza internetului:-))
Daca aveti un invitat corporate oferiti-i siguranta deplasarii pe calea aerului.

Daca la punctele de plecare si de sosire ale deplasarii dumneavoastra nu exista aeroporturi atunci solutia este inchiriere unui elicopter-se poate face de aici.

Comments are closed.