Rezervă acum 0341 560 020

Inchiriere avion privat

Ce trebuie sa sti atunci cand soliciti inchiriere avion privat?

Inchiriere de avion privat Pilatus de 6 pasageri

Cand vrem sa ne documentam despre ce avem de facut cand vrem inchiriere avion privat trebuie sa luam in considerare urmatoarele aspecte:

1 Ce numar de pasageri calatoresc in zborul in care se solicita inchiriere avion privat?

2 Se doreste cel mai economic pret sau care sunt pretentiile de lux ale calatorilor?

3 Care este aeroportul de plecare cel mai apropiat de nevoile de calatorie ale grupului si la ce destinatie doresti sa ajungi?

4 Cat doreste grupul sa stationeze la destinatie?

5 Inchiriere avion privat -cand nu e pentru dumneavoastra?

6 Inchiriere avion privat -cand e pentru dumneavoastra?

7 Inchiriere avion privat - Modele de avioane disponibile la inchiriere  ca avion privat

8 FAQ-Intrebari frecvente legate de inchirierea avionului privat

1 Ce numar de pasageri calatoresc in zborul in care se solicita inchiriere avion privat?

Pentru a se stabili de ce aeronava avem nevoie pentru a va transporta la destinatie vom avea nevoie de numarul de calatori, fie ca sunt 2, 4, 8 sau 9. Pentru grupuri mai mari solutiile sunt fie jeturi ultra long distance fie, mai economic un avion de pasageri de 30 de locuri.

2 Se doreste cel mai economic pret sau care sunt pretentiile de lux ale calatorilor?

In general zborul privat cu jeturi se organizeaza pentru cupluri familii sau directori de companii grupuri intre unul si noua pasageri. Exista si avioane private de 13-15 pasageri.

Dar diferenta de pret dintre inchiriere avion privat de 8-9 pasageri si inchiriere avion privat de 13-15 pasageri poate sa insemne dublarea pretului.

Se pot inchiria si avioane private cu capacitati de 25-30 de locuri. Acestea sunt avioane de  tipul celor pe care le sti din cursele de linie comerciale care insa au interioarele modificate. Sunt facute sa gazduiasca in loc de 100 -200 de pasageri clasa turist 20-30 de pasageri.

Daca se doreste o solutie mai luxoasa se poate apela la un VIP Airliner. Aici locurile standard sunt pe fotolii spatioase din piele. In  unele avioane este amenajat un apartament separat cu baia pentru liderii grupului. Preturile pentru inchirierea unor astfel de aeronave sunt de cca 10 ori mai mari decati la inchirierea unui jet privat.

Inchiriere avion privat-avion de linie modificat pentru zbor privat

Inchiriere avion privat-avion de linie modificat pentru zbor privat-VIP Airliner

La celalalt capat al eşichierului de preturi sunt avioanele private de medii si  mici dimensiuni la care propulsia este asigurata de elice in loc de jet. Acestea pot sa aiba se la unul la 8 locuri preturile la inchirierea acestui tip de avioane private sunt mai economice iar timpul de zbor este in majoritatea cazurilor mai mare decat la jeturi

Inchiriere avion privat -avion cu elice pentru zbor privat

Inchiriere avion privat -avion cu elice pentru zbor privat

3 Care este aeroportul de plecare cel mai apropiat de nevoile de calatorie ale grupului si la ce destinatie doresti sa ajungi?

Daca  nu o sa sti exact care e aeroportul cel mai apropiat de destinatia ta trebuie sa sti sa ne spui destinatia. Vom propune noi aeroportul cel mai apropiat care indeplineste conditiile de calatorie. Daca zborul e international atunci nu cel mai apropiat aeroport de destinatie e relevant ci cel mai apropiat aeroport international.

 

4 Cat doreste grupul sa stationeze la destinatie?

Daca stationarea la destinatie este intre cateva ore si maxim 3 zile vom calcula tarifele stationarii bazat pe taxele aeroportuare cazarea diurna si deplasarile locale ale echipajului.

Daca stationarea este mai mare de 3 zile sau daca avem si alte curse contractate pe durata pe care o cereti tariful se va calcula in dubla rotatie. Adica avionul duce pasagerii la destinatie se intoarce gol in hangar in prima rotatie. In a doua rotatie se va deplasa gol spre destinatie de unde va aduce pasagerii inapoi la punctul de plecare.

 

5 Inchiriere avion privat -cand nu e pentru dumneavoastra?

"Suntem doua familii si cautam cel mai economic pret de a ajunge in Grecia la mare si  a ne intoarce dupa o saptamana"

Costurile zborului privat sunt mai ridicate decat cele ale curselor de linie cu care ati putea ajunge la destinatie. Chiar daca trebuie sa faceti una sau doua escale pana la destinatie tot o sa iesiti mai economic cu zborul curselor de linie decat prin inchiriere avion privat.
Avionul privat va trebui sa duca pasagerii in doua rotatii. Urmeaza ca pasagerii sa plateasca intoarcerea avionului gol de fiecare data dupa ce ii duce/aduce.

 

6 Inchiriere avion privat -cand e pentru dumneavoastra?

Daca stationarea la destinatie este de pana la 3 zile si doriti sa oferiti prietenilor o experienta de neuitat puteti sa va ganditi la un zbor privat. Conditia este sa nu fiti nevoit sa comparati pretul zborului privat cu cel al biletelor curselor de linie. Acestea din urma sunt totdeauna la un pret mai economic.

Daca aveti de adus un partener de afaceri sau un investitor la compania dumneavoastra atunci ganditi: inchiriere avion privat.
Drumurile din Romania sunt de 10 ori mai periculoase decat cele din UK ca si statistici la ce se intampla pe sosele. E adevarat la capitolul acesta suntem egali cu SUA ( pe care ii surclasam la viteza internetului:-))
Daca aveti un invitat corporate oferiti-i siguranta deplasarii pe calea aerului.

Daca la punctele de plecare si de sosire ale deplasarii dumneavoastra nu exista aeroporturi atunci solutia este inchiriere unui elicopter-se poate face de aici.

7 Inchiriere avion privat - Modele de avioane

Avionul ofertat este stabilit in functie de numarul de pasageri, nivelul de confort - si desigur - de buget. De exemplu, o solutie mai economica ar fi Piper PA31-P350, cu capacitatea de 5 pasageri.

8 FAQ - Intrebari frecvente legate de inchirierea unui avion privat

Indiferent dacă zburați pentru afaceri sau pentru plăcere, singur sau cu un grup de persoane, un jet privat vă poate face călătoria cu avionul specială.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre tarifele pentru avioanele noastre private, contactați-ne astăzi la numarul de telefon din antet sau completati formularul de cerere de oferta pentru a obtine un pret in cel mai scurt timp posibil.

Vă rugăm să consultați întrebările frecvente de mai jos!

 Ca pasager de avion privat inchiriat trebuie să trec prin pentru vamă când zbor cu un jet privat?

Pasagerii tuturor zborurilor charter private internaționale vor trebui să se oprească la vamă. În anumite țări, poate fi necesar să treceți prin vamă la un anumit port de intrare; de exemplu, trebuie să te oprești în Tahiti pentru a efectua controale vamale în drum spre Bora Bora.

 De câte ore de odihnă are nevoie echipajul înainte de a putea pleca din nou la zbor?

Membrii echipajului trebuie să aibă o perioadă de odihnă de 10 ore în fiecare ciclu de 24 de ore. Ziua maximă de serviciu este de 14 ore și trebuie urmată de o perioadă de odihnă de 10 ore la hotelul lor. Atunci când programează un zbor, operatorii au în vedere de obicei 12 ore de odihnă în loc de 10. Aceste două ore suplimentare permit echipajului să ajungă la hotel, să se odihnească pentru timpul necesar și să se întoarcă la aeroport.

 Cât durează oprirea pentru realimentare cu combustibil la un zbor cu jet privat?

Oprirea de realimentare cu combustibil durează în medie 45-60 de minute.
Pentru a accelera opririle de combustibil, operatorul sau piloții pot suna înainte, astfel încât un camion cu combustibil să aștepte aeronava la sosire.
Pentru avioanele mai mici, oprirea combustibilului poate dura până la 30 de minute.

 Va folosi jetul privat pe care il inchiriez același aeroport ca o companie aeriană comercială?

Da, atunci când închiriați un jet privat, puteți accesa aceleași aeroporturi ca și o companie aeriană comercială. Cu toate acestea, utilizarea unui aeroport principal mare, cum ar fi Bucuresti Otopeni, Londra Heathrow, Los Angeles International este adesea o alegere neinspirată pentru avioanele private, deoarece zborul către un aeroport regional mai mic sau poate unul specializat pe aviatia de business, ca si Aeroportul Baneasa din Bucuresti este mult mai aproape de oras și deseori oferă o experiență mai luxoasă.

• Este vechimea unei aeronave un factor de siguranță?

Vârsta aeronavei nu este un factor de siguranță. Dacă aeronava este mai veche și a fost recondiționată corespunzător ofera aceleasi coditii de confort si siguranta cu una noua

• Câte bagaje am voie să aduc cu un jet privat?

Ca regulă generală, fiecare loc de pe un avion ușor sau mijlociu echivalează cu un pasager și un bagaj. Fiecare bagaj este considerat standard de 23 de kilograme. Daca in avion sunt mai putini calatori decat numarul de locuri disponibile se pot transporta mai multe bagaje. Contactati-ne pentru detalii. Avioanele mari sunt concepute pentru călătorii pe distanțe lungi, care implică de obicei sejururi mai lungi, astfel încât să puteți transporta mai mult de un bagaj de persoană. Contactati-ne pentru detalii.

 Ce avioane private au stewardesa la bord?

In Europa, însoțitorii de bord sunt folosiți pe avioanele de dimensiuni medii și mari. Însoțitorii de zbor au nevoie de propriul loc. Avioanele mai mari și mai sus au un scaun lângă cabina de pilotaj pe care însoțitorul de bord îl poate utiliza, ceea ce înseamnă că însoțitorul rămâne în general în afara cabinei de pasageri.

• Ce aeroporturi oferă acces la avion?

Oasagerii pentru jetul privat pot avea adesea o limuzină să-i conducă până la avionul privat sau chiar să-și conducă propria mașină până la avion. Acest lucru depinde insa de fiecare aeroport; eroporturi diferite au politici diferite și este posibil ca unele să nu ofere acces direct la avion.

 Avioanele private sunt dotate cu Wi-Fi?

Multe avioane private au Wi-Fi și este din ce în ce mai disponibil gratuit pentru zborurile interne. La zborurile internaționale, prețurile variază între 3,00 USD și 8,50 USD per megaoctet utilizat. Aceasta înseamnă că deschiderea de site-uri de rețele sociale care sunt bogate în imagini și videoclipuri te-ar putea costa rapid 20 USD – iar descărcarea unui film de lungă durată ar putea costa mii!

• Pot sa imi comand o oră flexibilă de plecare pentru zborul meu cu jet privat?

Da, este posibil să aveți o ora flexibilă  de plecare atunci când zburati în privat. Operatorii oferă de obicei o fereastră de două ore, dar puteți solicita o fereastră mai lungă, atâta timp cât aceasta nu interferează cu ziua maximă de serviciu a echipajului sau cu următorul zbor programat.

 Cât de curând pot avea un avion privat pregătit din momentul în care apelez la cerere?

Va trebui să faceți in avans cu 10-12 ore o solicitare de inchirere a unui avion sau jet privat. S-ar putea sa ne ajunga si termen de 4 ore din punct de vedere al pregatirii aeronavei si echipajului. Totusi anumite destinatii cum ar fi Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord sau insulelel grecesti in sezonul de vara pot sa dea acceptul de ruta si aterizare la un interval de 48 de ore de la solicitare.

• Pot avea acces la bagajele mele în timpul zborului?

Pe majoritatea avioanelor private, veți putea accesa bagajele în timpul zborului.
Asta pentru că bagajele și pasagerii sunt situate la același spatiu.
Acest lucru este în diferit de zborurile cu companiile aeriene comerciale, unde bagajele înregistrate sunt depozitate într-o cală de marfă. Pe avioanele private mari, bagajele sunt adesea depozitate într-un compartiment din spatele toaletei, ceea ce înseamnă acces ușor la bagajele dumneavoastra.

• Când sunt aplicabile sloturile de aterizare și decolare cu jet charter?

Un slot de aterizare sau decolare este pur și simplu o mică fereastră de timp în care aeronava dumneavoastra. este programată să zboare în sau să iasă din aeroport. Veți avea nevoie de un slot de aterizare și decolare dacă zburați către un aeroport aglomerat din Statele Unite Europa sau insulele grecesti sau unul care găzduiește un eveniment special cu un număr semnificativ de aeronave care sosesc și pleacă. Dacă zburați internațional, veți avea nevoie de un slot de aterizare și decolare pentru toate orașele importante din Europa.

• Ce fel de catering la bord este disponibil pe un avion privat?

În afară de gustările și băuturile standard, puteți comanda opțiuni din bucătăria locală pentru cateringul dumneavoastra. la bord. Pe scurt, orice lucru care nu trebuie gătit poate fi comandat; mâncarea caldă este preparată dinainte iar apoi încălzită la bord.

• Pot aduce animale de companie cu mine pe zborurile cu avionul privat?

Desigur! Doar anunțați-ne în avans. Majoritatea aeronavelor permit animalele de companie la bord. În unele cazuri, se poate aplica o mică taxă de curățenie. Acestea fiind spuse, există cerințe specifice care trebuie îndeplinite atunci când călătoriți cu animalul dumneavoastra. de companie, inclusiv asigurarea faptului că toate documentele și registrele de vaccinare pentru animalul dumneavoastra. de companie sunt corecte și actualizate. Câinii și pisicile trebuie, de asemenea, să aibă cel puțin opt săptămâni și să fie înțărcați atunci când călătoresc în S.U.A.

Contactati-ne daca aveti orice intrebare suplimentare despre cat costa sa închiriezi un jet / avion privat!

Daca in localitatea de destinatie nu exista aeroport atunci fie se alege cel mai apropiat aeroport de localitatea de destinatie fie va putem pune la dispozitie un elicopter.
Pentru solutii de transport cu elicopterul va invitam sa vizitati situl 7 SKY Helicopters specializat in elicoptere de inchiriat unde puteti cere un pret pentru deplasarea de care aveti nevoie.

Pentru bugete mai ridicate, dar si un nivel de confort pe masura, putem cota un Bombardier Challenger 604. Aeronava de 10-12 pasageri este preferata, in general, de clientii corporate pentru transferul partenerilor.

Comments are closed.