Rezervă acum 0341 560 020

Închirieri avioane pentru 3-5 persoane

În eventualitatea că aveți nevoie de transport cu avionul pentru 3-5 pasageri, vă punem la dispoziție trei tipuri de aeronave. Astfel, prin serviciul închirieri avioane, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru zborul dumneavoastră.

Dacă doriți să organizați o călătorie de afaceri sau de relaxare împreună cu un grup restrâns de parteneri de afaceri, vă recomandăm unul din jeturile executive cu capacitatea de 3-5 persoane. În această categorie se încadrează modelul Learjet 35 A.

În cazul în care aveți un buget limitat și este necesar să găsiți o soluție cât mai economică, vă recomandăm un avion Multi-Piston. Aceste aeronave sunt mai puțin costisitoare decât turbopropulsoarele sau jeturile, sunt perfecte pentru zboruri pe distanțe scurte și sunt considerate mai sigure și mai fiabile în condiții meteorologice nefavorabile decât avioanele cu un singur motor. Modelul cu capacitatea de 3-5 pasageri disponibil din această categorie este Piper PA31-P350.

Pentru un zbor pe distanțe scurte, cu 3-5 pasageri, recomandăm un monomotor. Obțineți o astfel de aeronavă prin serviciile noastre de închirieri avioane. Avantajul unui monomotor constă în faptul că e o aeronavă mai mică și are acces la aeroporturi cu piste scurte, facilitând astfel debarcarea pasagerilor cât mai aproape de destinația lor. Aeronavele din această categorie, pe care vi le putem pune la dispoziție prin serviciul închirieri avioane sunt Cessna 206, Cessna 172 sau Diamond DA 40.

Dacă doriți să obțineți o aeronavă prin serviciul închirieri avioane, vă rugăm să completați formularul nostru de cerere de cotație,  pentru a verifica disponibilitatea la data și ora cerută de dumneavoastră și a vă propune soluția cea mai adaptata cerințelor dumneavoastră.

Comments are closed.