Rezervă acum 0341 560 020

Închirieri avioane în Moldova

Aero Taxi vă pune la dispoziție servicii de închirieri avioane în Moldova sau Bucovina.

Cunoaștem în orice moment unde se află exact avioanele noastre și odată ce știți data și ora la care doriți să decolați  vă vom pune la dispoziție acel avion de închiriat din Moldova, care se află cel mai aproape de locul de unde doriți să plecați.

Astfel veți avea un cost optimizat având la dispoziție un avion potrivit numărului de pasageri, netrebuind să plătiți pentru servicii de închirieri avioane care implică delocarea unui avion care va veni de departe zburând gol, pentru a prelua pasagerii, a-i transporta la destinație și a se întoarce gol la hangar.

Indiferent de ocazia pentru care solicitați un avion închiriat în Moldova sau Bucovina, fie că doriți să mergeți la restaurant pentru a aniversa ceva, o călătorie de afaceri cu avionul, un tur cu avionul închiriat deasupra orașelor din regiunile Moldova sau Bucovina, o călătorie incentive pentru echipa companiei dumneavoastră, Aero Taxi vă va propune o soluție mulată pe cerințele dumneavoastră. Indiferent de numărul pasagerilor care doresc să zboare cu avionul vom crea o soluție bazată pe avionul sau flota de avioane de închiriat potrivită.

Serviciile de închirieri avioane devin o idee din ce în ce mai populară pentru companii, care înțeleg să își lege imaginea de acest mijloc de transport elitist.

Sunați chiar acum pentru o ofertă de preț la închirieri avioane.

Vom fi încântați să lucrăm împreună.

Flota de avioane pe care o închiriem în Moldova sau Bucovina este menținută la cele mai înalte standarde din punct de vedere tehnic și estetic și acest lucru ne dă ocazia să punem la dispoziția clienților noștri un serviciu impecabil.

Monitorizăm fiecare zbor, de la sosirea pasagerilor și până la încheierea zborului,  în dispecerat cu funcționare non-stop și punem la dispoziția clienților un dispecer dedicat, care verifică că totul decurge fără probleme.

Sunt 7 motive bune să vă puneți încrederea în Aero Taxi atunci când aveți nevoie de închirieri avioane în Moldova:

 

  1. servicii prompte și discrete, fără compromisuri
  2. disponibilitate 7 zile din 7
  3. nici o misiune nu e considerată prea mică pentru noi
  4. nici o misiune nu e considerată prea mare pentru noi
  5. ne ocupăm de aranjamentele dumneavoastră de călătorie de la început până la sfârșit
  6. ne mândrim cu ceea ce realizăm zi de zi
  7. avem soluția optimă de închirieri avioane în Moldova

 

 

Completați formularul de cerere de ofertă și vă veți convinge!

 

Comments are closed.